Växla till Kaspersky-programmet från andra program av Kaspersky

Om du har Kaspersky Internet Security eller Kaspersky Security Cloud installerat på din Mac, kan du sömlöst växla till Kaspersky-programmet. Ladda ned och installera Kaspersky-programmet. Tidigare programmet kommer att tas bort från din Mac automatiskt och din licens eller prenumeration kommer att överföras till det nya programmet.

Din licens eller prenumeration kommer att överföras i Kaspersky-programmet på följande sätt: